home-pagina

Met ingang van 2020 hebben mr. Laura Veenstra en mr. Wendy Wallinga hun krachten gebundeld in het nieuwe kantoor Veenstra & Wallinga Advocaten. Zij adviseren en procederen op meerdere rechtsgebieden. Tot het dienstenpakket van Veenstra & Wallinga Advocaten behoort ook een landelijke incasso- en faillissementspraktijk. 

Laura en Wendy werken sinds 2014 als advocaat en hebben hierin ruime (proces)ervaring opgedaan. Vanuit een gedeelde visie op de advocatuur besloten zij hun krachten te bundelen in een nieuw kantoor. Het karakter daarvan omschrijven zij als laagdrempelig, eigentijds en no nonsens.

Veenstra & Wallinga Advocaten biedt – op basis van een lage kostenstructuur- dienstverlening tegen redelijke en transparante tarieven. Veenstra & Wallinga Advocaten biedt kosteloos een oriënterend gesprek aan en werkt tevens op basis van vooraf overeengekomen ‘fixed fees’.

Veenstra & Wallinga Advocaten is in het centrum van Leeuwarden gevestigd in de monumentale kantoorlocatie ‘OosterState’ aan de Oostergrachtswal 45-47 en in het centrum van Groningen in de historische kantoorvilla ‘het Emmahuys’ aan het Emmaplein 6.