Dit is onze meerwaarde voor jou

Waarschijnlijk heb je niet regelmatig een advocaat nodig. Toch kan het je gebeuren. Dan is het van belang dat je een advocaat kiest die bij jou past. Veenstra & Wallinga zijn echte specialisten op hun rechtsgebieden. We doen waar we goed in zijn en kunnen je daardoor de beste juridische ondersteuning bieden.

Gratis eerste intakegesprek

Voordat wij je kunnen helpen, moeten we eerst weten wat er aan de hand is. Dat doen we met een eerste intakegesprek. Dan kun je jouw situatie aan ons voorleggen en kunnen wij je aangeven wat je het beste kunt doen. Dit eerste intakegesprek is gratis. Blijkt tijdens dit eerste intakegesprek dat wij je niet kunnen helpen, dan hoef je ook niets te betalen.

De voordelen van kleinschaligheid

Wij zijn een kleinschalig advocatenkantoor met enkele rechtsgebieden. We doen waar we heel goed in zijn. Wij hebben niet te maken met de hoge kantoorkosten zoals bij onze grotere collega’s. Dit maakt het voor jou financieel veel interessanter. Wij hebben wel de kennis en de aangenaam korte lijnen, maar niet de torenhoge tarieven.

Duidelijkheid in de kosten

Wij kunnen je nagenoeg altijd vooraf aangeven met welke kosten je rekening moet houden en of je recht hebt op een vergoeding van de overheid (Pro Deo). Wij willen voorkomen dat je achteraf wordt geconfronteerd met tarieven waar je geen rekening mee hebt gehouden. Vooraf
duidelijk, dat is wel zo prettig.

Lid van het RechtCollectief

Wij zijn lid van Het RechtCollectief. Dit is een samenwerking tussen kleinschalige advocatenkantoren op diverse rechtsgebieden. Heb jij ondersteuning nodig op een rechtsgebied dat wij niet in huis hebben, dan is er binnen Het RechtCollectief altijd een advocaat beschikbaar die jou kan helpen. Ook weer met de voordelen van kleinschaligheid. Wel zo handig!