mr. L.I. (Laura) Veenstra

Na het behalen van een tweetal masters (strafrecht/criminologie & privaatrecht) is mr. L.I. (Laura) Veenstra in 2014 beëdigd als advocaat in het arrondissement Noord-Nederland. Na een aantal jaren met plezier werkzaam te zijn geweest bij een middelgroot advocatenkantoor te Assen, lonkte het zelfstandig ondernemerschap. 
Laura adviseert en procedeert op verschillende rechtsgebieden. Zij is gespecialiseerd in het strafrecht, het  vastgoed/huurrecht en gerechtelijke incasso-zaken. Zij verleent bijstand aan zowel bedrijven als particulieren. Laura staat veel verhuurders bij in ontruimingszaken vanwege uitblijvende huurbetaling of overlast. Ook staat zij veelvuldig cliënten bij die door de politie zijn aangehouden en worden verdacht van een strafbaar feit.
De werkwijze van Laura kenmerkt zich door daadkrachtige en strategische aanpak, maar met oog voor uw persoonlijke belangen. Laura vindt het belangrijk om de tijd te nemen voor u als cliënt: wat speelt er en wat is de door u gewenste uitkomst. Vervolgens bespreekt zij eerlijk en duidelijk de juridische mogelijkheden en/of onmogelijkheden. Samen met u wordt de beste strategie bepaald en zorgt zij voor een daadkrachtige uitvoering. “Recht op uw doel af!”

Laura kan u adviseren en voor u procederen op de volgende rechtsgebieden:

– Vastgoed- en Huurrecht
– Strafrecht
– Ingenomen rijbewijs (Politie en CBR)
– Contact- en Gebiedsverboden
– Contractenrecht
– Schade
– Incasso 
In haar vrije tijd is Laura regelmatig in de boksschool te vinden en besteedt ze graag tijd met haar gezin, familie en vrienden.